Tv8 Canlı Kesintisiz İzle



Acun Ilıcalı tarafından satın alınan TV8, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, 3 Adam gibi programları ile televizyon sevenleri ekranlara çekmektedir. Sadece eğlence kanalı olma amacıyla yayın hayatına devam edecek olan kanalda ileriki yıllarda büyük dizi yapımlarını da görebileceğiz. Survivor 2016, yayına 7 şubat itibariyle başlamıştır, bir çok ünlünün katıldığı program izleyicileri ekrana toplayıp reytinglerin yükselmesine yardımcı olmuştur. TV8 en çok izlenme oranlarını da Survivor zamanında aldığını bildiği için Acun Ilıcalı çok hızlı bir şekilde yılda belki 2 kere olmak üzere programı yayına almaktadır. Acun daha önce Show TV ile güzel reyting başarıları yakalamıştır.

TV8, uydu üzerinden izlenebildiği gibi internet üzerinden cepten veya bilgisayar ile de canlı yayını izlenebilmektedir. ecanlitvizle.co HD ve kesintisiz yayını ile TV8 hayranlarına yardımcı olup yayınları avrupa ve tüm dünyada izletebilmektedir. Yayın akışı ve programlar ile ilgili bilgilere de ulaşabileceğiniz bu sayfada özellikle program detaylarından Survivor, O Ses Türkiye, Saba ile Oyuna Geldik, Songül Karlı ile Evlilik Yolunda gibi programların canlı yayın saatlerini öğrenebilir ve o saatte sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



TV8 Yarışmaları Nelerdir? : SurvivorYeteneksizsiniz TürkiyeO Ses TürkiyeBöyle Çok Daha Güzelsinİşte Benim Stilim 2016

TV8 Programları Nelerdir? : 3 AdamSaba ile Oyuna GeldikSongül Karlı ile Evlilik YolundaBuyur Birde Burdan BakAramızda KalmasınArda'nın MutfağıOynat BakalımBay TahminŞeffaf Oda1 Alp 3 Çocuk

TV8 Dizileri Nelerdir? : Aşkların En Güzeli

Nasıl netten izleyebilirim? : TV8 Canlı YayınTV8 İzle ve TV8 Canlı Mobil gibi kelimelerde ecanlitvizle.co sayfasından izleyebilirsiniz.

TV8 HD Frekans Bilgileri

Uydu -> Türksat 4A, Frekans -> 12356 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 7100, FEC-> 2/3

  • ÜnvanAcun Medya
  • Yayın Merkeziİstanbul
  • Webwww.tv8.com.tr
  • E-mailizleyicitemsilcisi@tv8.com.tr
  • Telefon0212 987 30 70
  • AdresHuzur Mahallesi Ayazağa Cendereyolu Caddesi No:4 PK: 34396 Sarıyer / İstanbul

Yorumlar