Kanal D Canlı Kesintisiz İzle



Kanal D ilk olarak 16 Eylül 1993 yılında test yayınına başlamış olup 19 Aralık 1993'te ise normal yayına geçiş yapmıştır. Aydın Doğan'ın kurucusu olduğu Doğan Holding'e bağlı olan televizyon kanalı 2009 yılında Türkiye'nin en çok izlenen kanalı olmayı başarmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu ile zirve yapan televizyon kanalı, online olarak izlenen kanallar arasında da ilk sırada yer almaktadır. Buna etki eden en önemli faktörlerden birisi sahip olduğu diziler ve programlardır. 13 yıllık kanal geçmişinde oldukça başarılara imza atmıştır. ecanlitvizle.co olarak ise sizlere tv izle gibi bir zevki yaşatmaktan gurur duyuyoruz. Yayın akışı sayfasından ise günlük yayın akışlarına ulaşabilir ve istediğiniz programları takip edebilirsiniz. Avrupa versiyonu EURO Dsayfasından ise avrupa yayınlarını takip edebilirsiniz.

Kanal D'yi aynı zamanda cepten HD kalitesinden donmadan izleyebilirsiniz. Tablet veya cep telefonu olanlar için de uyumlu olan mobil sayfamız, çeşitli boyutlarla da sorunsuz çalışmaktadır. Android, tablet, iphone, ios, ipad gibi cihazlardan sorunsuzca izleyebilir, yayın akışlarına da ulaşabilirsiniz. Sayfamızın içeriği kanalın dizileri, programları, oyuncuları ve sunucuları olmak üzere kısa özetlerden oluşturulmuştur. Dizileri ve programları ile detayları aşağıda bulabilirsiniz, Frekans bilgilerini de inceleyebilir uydunuzu ayarlayabilirsiniz.



Program Listesi



Haber Günaydın, Bizden Lezzetler, Kısmetse Olur, Beyaz Show, Abbas Güçlü ile Genç Bakış, Burada Laf Çok

Dizi Listesi



Hayat Şarkısı, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel, Babam ve Ailesi, Vatanım Sensin, Altınsoylar, Bodrum Masalı

Yayından Kaldırılan Dizi ve Programlar



Hayat Mucizelere GebeGüllerin SavaşıBen Bilmem Eşim BilirGüneş'in KızlarıTatlı İntikamKurtlar Vadisi PusuHayatımın AşkıAşk ve Günah

Frekans Bilgileri



Uydu -> Türksat 4A, Frekans -> 12245 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6
Not : Aynı frekans üzerinde Cnntürk HDTV2 HD ve TAY TV HD kanalları da bulunmaktadır.


  • ÜnvanDTV HABER VE GÖRSEL YAYINCILIK A.Ş.
  • Yayın Merkeziİstanbul
  • Webwww.kanald.com.tr
  • E-mailbizeyazin@kanald.com.tr
  • Telefon0212 413 51 11
  • AdresDoğan Tv Center 34204/Bağcılar / İstanbul

Yorumlar