Fox TV Canlı Kesintisiz İzle



Fox TV eskiden TGRT adıyla yayın yapmış olan daha sonra ise çeşitli isimlere bürünmüş olsa da şu andaki son haliyle başarılı şekilde yayın hayatına devam etmektedir. Özellikle bünyesine kattığı diziler sayesinde çok hızlı bir çıkış yakalamıştır. O Hayat Benim, EmanetKocamın AilesiKiraz Mevsimi, Günahkar, Karagül, Kadim Dostum ve Unutma Beni dizileri ile 1 Erkek 1 Kadın Çocuk kısa dizisi Fox Tv ekranlarında yayınlanmaktadır. HD olarak canlı yayını bu sayfa üzerinden izleyebilir, kesintisiz ve donmadan bir dizi keyfi yaşayabilirsiniz. Yayın akışı sayfasından da Fox TV programlarını ve saatlerini öğrenip takip edebilirsiniz. Canlı TV izleme keyfini sitemizde diğer Ulusal kanalları da izleyerek sürdürebilirsiniz. 
Fox TV, Avrupa'da gurbetçiler için kanal oluşturmayı yakın zamanda düşünmüyor gibi gözüküyor. Açıkçası yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları Avrupa'ya özel bir kanalın yerine Fox TV Türkiye'nin de Hotbird, Astra gibi uydulardan çekmesini istiyor. Cepten, mobil aletlerden izlemeyi her ne kadar ecanlitvizle.co sitemiz üzerinden yapsa da, televizyon üzerinden izlemek tabiki de daha kaliteli ve kesintisiz olacaktır. Diğer ulusal kanalların bazılarının Avrupa'da yayınları bulunmasına karşın Fox'un böyle bir çalışması bulunmuyor. Örnek vermek gerekirse Kanal D'nin, EURO D olmak üzere Avrupa yayını bulunuyor.



Dizileri

Fox TV'de yayınlanan diziler ve dizilerle ilgili bilgilere ulaşabileceğiniz liste aşağıda listelenmiştir. Dizinin üzerine tıklayarak ilgili yere gidebilir dizilerin oyuncuları kadrosu ve hangi gün saat kaçta gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

KördüğümAşk YenidenO Hayat BenimKaragülHayat Sevince GüzelNO: 309

Yayından Kaldırılan Dizi ve Programlar : İnadına AşkÇifte Saadet 

Program Listesi

Zuhal Topal'laFox Ana HaberÇalar Saat Hafta SonuMutfakta BuluşalımGülbin Tosun ile FOX Haberİsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ve Fatih Portakal ile FOX Ana HaberGardırop SavaşlarıGörevimiz KomediBenden Söylemesiİş'in Sırrı Derya'da 
Fox TV'nin haber, eğlence, siyaset, ekonomi ve sosyal yaşam ile ilgili program listeleri yukarıda sıralanmıştır. Programların bilgilerine üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz, sunucu ve yorumcuları ile ilgili bilgileri ise ilgili sayfadan erişebilirsiniz. Canlı yayın saatlerini kaçırmamak için ise saatleri not edebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Fox TV SeyretFox TV Türkiye Canlı YayınFox TV İzleFox TV Canlı İzle ve Fox TV Canlı Mobil

Fox TV Türkiye Frekans Bilgileri

Uydu -> Türksat 4A, Frekans -> 12336 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 5520, FEC-> 3/4



  • ÜnvanFox (Türkiye)
  • Yayın Merkeziİstanbul
  • Webwww.fox.com.tr
  • E-mailinfo@fox.com.tr
  • Telefon0212 414 90 00
  • AdresKazlıçeşme Mah. Kennedy Cad. No: 44 34020 Zeytinburnu / İstanbul

Yorumlar